Professionel træfældning og topkapning i Aarhus og omegn

09 juli 2021
Astrid Pedersen

Har et af dine træer i haven nået en højde, hvor de kommer på kant med grundejerforeningens bestemmelser? Eller er dit høje, kraftige træ måske ligefrem i risikozonen for at anrette skader på bygninger i tilfælde af en storm? Så bør du kontakte et professionelt træfældning firma som kan forestå en forsvarlig fældning eller nedskæring af træet.

Hvordan fælder man et træ?

Der er flere måder hvorpå man kan fjerne et træ som er blevet for højt. Er der tale om nåletræer som for eksempel fyr eller gran vil fældning som regel foregå på traditionel vis. Her kappes træet tæt ved roden og træet bringes til fældning.

Men hvis der er tale om et højt træ med en kraftig krone og tykke grene er en topkapning den mest sikre metode hvorpå træet kan fjernes. Især hvis træet står i et tæt bebygget – og befolket – område.

Få et skarpt tilbud på træfældning i Højbjerg

Er du bosiddende tæt på Aarhus, nærmere betegnet i Højbjerg eller omegn, kan du med fordel benytte det professionelle træfældning firma 1-2-træfældning.dk ApS når du skal have fjernet et eller flere større træer i din have.

1-2-træfældning.dk ApS har igennem mange år hjulpet private bolig ejere omkring Aarhus med på sikker og forsvarlig vis at fælde eller nedskære træer. Hos 1-2-træfældning.dk ApS finder du udelukkende dygtige og veluddannede medarbejdere med mange års erfaring inden for træpleje og skovning.

1-2-træfældning.dk ApS benytter kun de mest moderne udstyr og har selvfølgelig alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads. Uanset om du står for at skulle have fjernet et træ ved hjælp af topkapning, eller om 1-2-træfældning.dk ApS skal forestå en decideret fældning af træet på traditionel vis, vil du få den bedst mulige hjælp fra kyndige medarbejdere.

Du kan læse meget mere om træfældning og topkapning ved 1-2-træfældning.dk ApS på firmaets hjemmeside 1-2-traefaeldning.dk.

Flere Nyheder