Lad en freelance tekstforfatter styrke din SEO

05 april 2021
Astrid Pedersen

Drømmer du om at sælge dine produkter via en online shop – og har du måske allerede fået oprettet en sådan? Så skal du i gang med at fylde indhold på de mange sider.

Her skal du være opmærksom på at det ikke er helt ligemeget hvorledes du opbygger webshoppen, og hvilken type indhold du fylder på. Du bør især overveje teksten til din webshop.

Tekst er nemlig den eneste måde hvorpå du har mulighed for at kommunikere med dine online kunder. Du kan ikke på samme måde som i en fysisk butik forklare kunderne om de enkelte produkters fortræffeligheder ansigt til ansigt. Her har du kune teksten på dine produkt sider og kategori sider at støtte dig til.

Derfor er det vigtigt at sørge for at disse tekster sidder lige i skabet fra dag et. Og til det formål bør du alliere dig med en dygtig freelance tekstforfatter.

Hvorfor skal jeg bruge penge på en tekstforfatter?

Måske mener du dig fint i stand til selv at skrive de tekster der skal bruges i din nye webshop. Men du skal her tænke på at det at skrive tekst til hjemmeside er en særskilt disciplin i sig selv. Der er mange regler som skal overholdes når det handler om tekstlig kommunikation på nettet.

Først og fremmest skal din webshop tekst selvfølgelig være udformet på fejlfrit dansk når det gælder såvel syntaks som semantik. Det er vigtigt at teksten lever op til visse standarder når det gælder sætningernes længde og antallet af lange ord – for læsbarhedens skyld. Og sluttelig skal tekst til hjemmesiden opfylde visse krav til frekvensen af de valgte søgeord hvis den skal have nogen som helst værdi i forhold til SEO.

Find den bedste tekstforfatter hos Wordpens

Det danske content marketing bureau Wordpens kan hjælpe dig med at finde en dygtig tekstforfatter – læs mere på https://wordpens.com/tekstforfattere/ 

Flere Nyheder