Lad dit malerfirma i Karlslunde sætte den nye bolig i stand

11 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Cirka femogtyve kilometer sydvest for København finder vi Karlslunde – en bydel i Storkøbenhavn og en del af Greve Kommune. Karlslunde huser godt 50.000 indbyggere og er dermed at betragte som en dansk by i mellemstørrelse. Og så er Karlslunde et populært udflytter mål for især børnefamilier hvor mor eller far stadig har arbejdsmæssig tilknytning til den store by.

Karlslunde er nemlig betjent af op til flere S-togs linjer hvilket betyder at du kan være i hovedstaden på cirka en halv time. Der ud over ligger Karlslunde tæt på Køge bugt motorvejen og egner sig således fortrinligt som hjemstavn for pendlere og børnefamilier som ønsker at skifte bylivet ud med mere landlige og idylliske omgivelser.

Samtidig finder du i Karlslunde to folkeskoler samt flere børnehaver og vuggestuer med fornuftige normeringer samt ventelister som er en del kortere end i institutioner tættere på hovedstaden. Og der er masser af muligheder for at deltage i diverse kultur, sports og idrætsaktiviteter i den attraktive kommune.

Lad de lokale håndværkere i Karlslunde hjælpe med at sætte boligen i stand

Står familien for at skulle flytte ind i en nyligt erhvervet bolig i Karlslunde? Så bør I lade den sætte flot i stand først. I hvert fald hvis I ønsker at renoveringen skal gå så let som muligt.

Det er trods alt nemmere for håndværkerne at komme i bund med deres opgaver når boligen står tom og umøbleret. Selv om boligen måske ikke trænger til at blive sat gennemgribende i stand vil det altid pynte med frisk maling på væggene samt i loftet og på det indvendige træværk. Og til dette formål bør du hyre en lokal maler.

Hvor kan jeg finde det bedste malerfirma i Karlslunde?

Du kan altid finde en god maler nær din bopæl i Karlslunde genne Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma-karlslunde/ 

Flere Nyheder