Kom i form med en træningselastik

27 april 2021
Astrid Pedersen

Har du behov for let træning i hverdagen for eksempel i forbindelse med genoptræning efter en ulykke? Får du let ømme og stive skuldre, eller smerter og spændinger i nakke lænd og ryg af for meget kontor arbejde? Eller har du bare brug for at komme blidt i gang med styrketræning, udstrækning eller afspænding? Så kan du med fordel investere i en træningselastik.

Hvordan bruger jeg en træningselastik?

En træningselastik bruges i al sin enkelthed til at træne styrke, smidighed og koordination. Gennem forskellige øvelser kan du træne forskellige muskelgrupper eller øge bevægeligheden i dine led.

Der findes mange forskellige typer træningselastik i varierende udformninger og tykkelser som hver især tjener et træningsmæssigt formål. Du kan for eksempel med stor fordel investere i den populære Body Tube som er forsynet med plastik håndtag.

Med Body Tube kan du nemt og effektivt genoptræne beskadigede led og muskler, eller du kan opbygge din muskelmasse og styrke. En Body Tube rammer alle større muskelgrupper og kan bruges såvel i dit hjemlige fitnessrum som i motions centeret eller sågar på rejsen. Har du således ikke adgang til et fitnessrum på hotellet kan du træne på værelset med din Body Tube som i sammenpakket tilstand ikke fylder det helt store.

New Body Band – når du skal bruge blid og støttende træning

En anden form for træningselastik er New Body Band, som udmærker sig ved sin bredde.

De kraftige New Body Band elastikker er ideelle i forbindelse med genoptræning og let styrketræning, og kan også anvendes når du skal træne din stabilitet eller varme de store muskelgrupper op forud for træning. I lighed med Body Tube din New Body Band elastik nemt transporteres og således også bruges når du er på farten eller på kontoret.

Du kan finde et stort udvalg af træningselastikker hos Fitnessgruppen på https://www.fitnessgruppen.dk/elastik/.

Flere Nyheder