Kom i form derhjemme med TRX træningsudstyr

27 april 2021
Astrid Pedersen

Går du og overvejer, hvorledes du skal udruste dit private fitnessrum? Så kan du med fordel overveje et TRX system.

Hvad er TRX?

TRX står for Total Body Resistance Exercise og er en nyskabende og revolutionerende metode til træning af hele kroppen.

Ved TRX bruges kroppens vægt i samarbejde med tyngdekraften til at opbygge såvel styrke og koordination som balance, fleksibilitet og stabilitet i din core og i dine led. Uanset om du ønsker at opbygge din muskel styrke, smide noget fedt, forbedre din udholdenhed eller blive mere smidig kan du opnå dine mål med TRX.

TRX er et system som er nemt at montere i dit eget fitnessrum idet det ikke fylder det store. Da et TRX system kan anvendes til træning af hele kroppen behøver du faktisk ikke andre trænings maskiner.

Der ud over kan du samtidig med et TRX system minimere din træningstid da du for det første kan træne flere muskel grupper ad gangen, og for det andet kan skifte fra én øvelse til den næste inden for få sekunder.

Byg en sund core med TRX

Det at have en stærk core muskulatur er mere vigtigt end at besidde en synlig sixpack. Din core er vigtig for dit fysiske velbefindende og smidigheden i din ryg, og styrer hvordan du bærer dig selv.

Øvelser på TRX kræver stabilisering af mavemusklerne, såvel de lige som de skrå, samt af muskulaturen omkring lænden og den nedre del af ryggen. Dette betyder i praksis at du under en hver øvelse på dit TRX system træner din core samtidig med at du træner ryg, ben eller arme. Og derfor er funktionel træning med TRX særdeles effektiv når det handler om at opbygge en harmonisk krop.

Du kan købe alt det nødvendige TRX udstyr til dit TRX system i den online shop på Fitnessgruppen.dk.

Flere Nyheder