Kartoffel porre suppe er den perfekte aftensmad til mørke vinteraftener

09 august 2021
Kamilla Sonne

Er du også vild med suppe? Det er den perfekte ret, når det bliver koldt og mørkt udenfor.

Ikke alene er den utroligt nem at lave, men man kan også lave den i adskillelige varianter og bruge netop de grøntsager, som man har liggende i køleskabet.

Skulle det vise sig at være porrer og kartofler, har vi en lækker opskrift på kartoffel porre suppe. Den er nem og lige til at gå til, hvorfor den også er velegnet, hvis man fx har børn med i køkkenet.

Det er intet mindre end den perfekte opskrift at printe ud nu og gemme, indtil det bliver mørkt og koldt udenfor, og suppe egner sig perfekt.

Hurtig, nem og sund aftensmad

Det er ikke underligt, at kartoffel porre suppe er sådan en klassiker i det danske køkken. Den giver nemlig utroligt mange fordele.

Da den er propfyldt med grøntsager, får man en masse vitaminer og mineraler. Det er især velegnet til børn, som ellers kan have svært ved at få spist grøntsagerne.

Derudover er det også både hurtigt og nemt at lave kartoffel porre suppe. Langt hen ad vejen kræver det blot, at du koger ingredienserne sammen og derefter blender dem.

Derfor er kartoffel porre suppe perfekt aftensmad til de travle aftener, hvor der på hurtig og nem vis skal noget på bordet.

Brug en kartoffel porre suppe opskrift

Det lyder måske så lige ud af landevejen, at man ikke behøver en opskrift til at lave kartoffel porre suppe.

Og det er måske også rigtigt – men det kan give noget ny inspiration og en unik smag, når man kaster sig ud i en ny fremgangsmåde.

Derfor er det værd at prøve, når vejret slår om, og de grove grøntsager skal bruges. Det er uden tvivl noget, som hele familien vil takke dig for.

Klik og find opskriften her.

Flere Nyheder