Kan man altid skifte postkasseløsning?

21 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Eller – det kan man måske ikke altid, hvis man ikke har tilladelse til det, og det kan være, hvis man bor privat til leje, eller hvis man har vedtaget i nogle reglementer i en boligforening, hvilke former for postkasser man benytter i deres bygninger, så der er ensartethed, og man kan købe mange af de samme postkasser og måske få rabat.

Så er der mest rådighed over at dekorere dem og skrive navn(e) på på den måde, som man foretrækker det.

Men hvis man nu bor i eget hus med videre, så kan man jo helt selv bestemme.

Igen er dette dog med forbehold, da der (visse steder) er kommet regler om, hvor langt fra hovedvejen, ens postkasse må stå, men så har man da stadig selv råderum over, hvilken type af postkasse man vælger sig her.

Nogle gange kan man også få undtagelser til dette, så ens postkasse kan komme til at stå længere ved ens hjem, så det er postvæsenet og budbringerne, der har længere til ens postkasse, end man selv har.

Det kan så være, man har sådan en standard-postkasse, der er rektangulær, hvor man lige kan proppe nogle breve i sammen med nogle mindre pakker. Det bliver så din postkasseløsning.

Men det kan så være, man har brug for en større en, hvor der kan komme større pakker i, når der er mulighed for at få dem leveret til døren, end at man skal ud at hente dem et eller andet sted ude i byen.

Her skal man dog være opmærksom på, at så er der fare for, at andre mennesker kan få adgang til ens post, stjæle den eller opsnappe oplysninger om en og de andre, der bor i husstanden.

Du kan dog også være kreativ og lave din egen postkasse eller lade dig inspirere af andre typer af postkasser, som du måske har set i udlandet.

Flere Nyheder