Hvor finder jeg en dygtig kostvejleder?

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Hvor finder jeg en dygtig kostvejleder?

Hos Grundahl Kost og Sundhed kan du for det første få en grundig og dybdegående ekspert vurdering af dine ernæringsmæssige behov – og hvorlede du kan imødekomme disse gennem den rette kost i hverdagen. Den dygtige kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth vil gennem en undersøgelse af dig og din krop analyser din generelle sundheds tilstand, og her ud fra foretage en vurdering af dine mangler og dine behov.

Maibritt Grundahl Hjorth er uddannet og certificeret kostvejleder, og har stor ekspertise inden for samt lang tids erfaring med vejledning og rådgivning omkring især vægttab. Hos Maibritt Grundahl Hjorth er vægttab dog sjældent målet i sig selv, når hun foretager kostvejledning i Grundahl Kost og Sundhed regi.

Kostvejledning er nemlig andet og mere end blot det at få klienten til at smide et par overflødige kilo. Kostvejledning handler i høj grad om krops bevidsthed samt en erkendelse af vigtigheden af at få de rette nærings stoffer gennem kosten. Når du modtager kostvejledning vil du således blive meget mere bevidst om hvad du putter i munden. Og det er denne bevidsthed, som i sidste ene fører til de varige livsstils ændringer.

Hvordan foregår et kostvejledning forløb hos Grundahl Kost og Sundhed?

Når du tilmelder dig kostvejledning hos Grundahl Kost og Sundhed, vil du som nævnt få tilbudt en generel sundheds vurdering, på hvilken den egentlige vejledning skal basere sig. Maibritt Grundahl Hjorth vil altid tage en samtale med dig omkring dine mål med kostvejledning, og I kan således afstemme forventninger.

Maibritt Grundahl Hjorth vil forklare dig hvad der ligger inden for det muliges grænser, hvis du følger anvisningerne. Og gør du det, vil du inden for forholdsvis kort tid begynde at se resultater!

Vil du vide mere om kostvejledning hos Grundahl Kost og Sundhed og Maibritt Grundahl Hjorth, kan du blive klogere på hjemmesiden grundahlkostogsundhed.dk

Flere nyheder