Hvor finder jeg en dygtig blikkenslager i København?

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Leder du efter en blikkenslager i København, som også kan hjælpe dig med VVS opgaver, kan du med fordel kontakte Øens Blikkenslager.

Øens Blikkenslager er en kombineret blikkenslager og VVS virksomhed, og kan hjælpe med alt fra rør arbejde til sanitet. Øens Blikkenslager tilbyder eksempelvis hjælp til installering af gulv varme, luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, eller tilslutning til fjernvarme.

Du kan også gennem Øens Blikkenslager få assistance i forbindelse med renovering af dit badeværelse. Og så stiller Øens Blikkenslager også gerne arbejdskraft til rådighed for traditionelle blikkenslager opgaver så som tilvirkning og montering af tagrender, inddækning af skorsten, beklædning af facade eller metal afskærmning af karnap eller kvist.

Hvem er Øens Blikkenslager?

Som team består Øens Blikkenslager af autoriseret VVS installatører, blikkenslagere og rørsmede, og har samlet set nogle af hovedstadens bedste kompetencer inden for varme, ventilation og sanitet. Blandt de mange tilfredse kunder i Øens Blikkenslagers portefølje er private kunder såvel som erhvervs kunder og større offentlige institutioner samt bolig foreninger.

Hos Øens Blikkenslager er du garanteret en kundevendt service, som er både professionel og personlig, uanset din opgaves størrelse og type. Ingen opgave er for stor eller for lille til Øens Blikkenslager, som tager alle henvendelser alvorligt uanset om du skal have fikset et defekt afløb eller udført en større entreprise opgave i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

Øens Blikkenslager tilbyder blikkenslager og VVS arbejde til nogle af områdets mest fordelagtige priser, og du kan selvfølgelig altid få et godt tilbud på netop din blikkenslager opgave hos Øens Blikkenslager. Uanet hvor i København eller det øvrige hovedstads område du befinder dig, kan Øens Blikkenslager hjælpe dig med opgaver som vedrører vand, varme eller sanitet.

Ønsker du et skarpt tilbud fra Øens Blikkenslager, kan dette indhentes via den online kontakt formular på hjemmesiden oeens-blikkenslager.dk

Flere Nyheder