Hvilken buffet ud af huset er den rette for dig?

02 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du til at holde et arrangement, hvor du gerne vil servere en buffet, er du måske i tvivl om, hvilken form for buffet du skal vælge. Der er jo så mange at vælge imellem. Tag bare et firma som Kokken og Jomfruen. De giver dig hele otte valgmuligheder i forhold til buffet ud af huset – og det er vel at mærke bare deres buffeter til frokost eller middag. De har også en række lækre brunchbuffeter at vælge imellem. Det kan derfor blive overordentligt svært for dig at vælge. Se mere her

Det første, du bør tænke over, når du skal vælge en buffet, er, om det skal være en tilbehørsbuffet eller en buffet, som dine gæster kan spise sig mæt i. Med en tilbehørsbuffet kan du sammensætte fem forskellige former for tilbehør. Det er både salater og kartoffelretter. Dertil kan du så bestille en eller flere former for kød. Ved at have mere tilbehør har dine gæster altså mere at vælge imellem. 

Hvor mange retter vil du have? 

Hvis du beslutter dig for, at du vil servere en buffet, hvor I skal kunne spise jer mætte i den, skal du til at overveje, hvor mange retter I vil have. Kokken og Jomfruen har færdige buffeter, hvor du kan vælge mellem seks, syv, ni, ti og fjorten retter. 

Hvor mange retter I skal have, kommer altså helt an på, hvor mange I bliver, hvor meget I kan spise, og hvor stort et udvalg af mad, som du gerne vil tilbyde dine gæster. Det kan være meget forskelligt alt efter, hvad du er vant til. 

Det kan virke overvældende at bestille en stor buffet, hvor der er hele 14 retter, men hvis det er en fest, hvor I skal sidde der hele dagen eller aftenen, vil I jo gå til og fra buffeten, og I vil derfor få spist en del. 

Flere Nyheder