Find den bedste lokale tandlæge i Aarhus

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Har du ikke været til tandlæge længe – og er der faktisk gået så lang tid at du ikke længere kan huske hverken dato eller årstal for din seneste tandlæge besøg? Så bør du hurtigst muligt få bestilt en tid til eftersyn og rensning af tænder og tandkød.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge når tænderne intet fejler?

Et årligt tandlæge besøg – eller faktisk allerhelst to af slagsen – er alfa og omega når det handler om at bevare det blivende tandsæt sundt og intakt.

Selv om du børster tænder hver dag, og selv om du hverken oplever smerter eller blødninger, er der ingen garanti for at det bliver ved med at være sådan. Der kan sagtens skjule sig forstadier til eksempelvis karies eller parodontose på steder i din mund som du ikke selv kan se – for eksempel mellem dine tænder eller under kanten på dit tandkød.

image

Når først tandpinen sætter ind, eller gummerne begynder at bløde når du børster tænder, kan det være for sent med en forebyggende behandling. Så har du allerede fået et hul – eller måske endda udviklet parodontose. Og så kan tandlægen kun foretage damage control.

Gå trygt til tandlæge hos den bedste tandlægeklinik i Aarhus

hvis du er bosat i Smilets By og ønsker at bevare dit eget smukke smil sundt og intakt kan du med fordel opsøge den velrenommerede tandlægeklinik TandlægeCenteret Clemens Torv.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv finder du de dygtigste og mest kompetente tandlæger, klinikassistenter og tandplejere i Aarhus og omegn. De dygtige personaler står klar til at byde dig velkommen i den særdeles veludrustede klinik som er spækket med top moderne udstyr til undersøgelse og behandling.

Med TandlægeCenteret Clemens Torv som din tandlæge i Aarhus er du sikret en tandbehandling som tager udgangspunkt i netop dine tænders behov. Klik ind og bestil tid til et tandeftersyn på clemenstand.dk

Flere Nyheder