Find de bedste bambus strømper til job, træning eller andet

21 august 2020
Astrid Pedersen

Lider du af varme, fugte og hævede fødder efter en lang dag – og længes du efter at kunne tage skoene af på kontoret uden at stanken bliver overvældende? Så skulle du prøve de smarte bambus strømper og sokker fra Boody.

Hvorfor skal jeg vælge bambus strømper og sokker?

Du synes måske at det lyder sært med strømper og sokker fremstillet ud af bambus, når nu du er vandt til strømper i bomuld eller i polyester. Der er dog utroligt mange fordele ved at give bambus strømper og sokker en chance.

Når du først har prøvet bambus strømper eller sokker vil du hurtigt opdage at de er langt mere komfortable end strømper og sokker fremstillet ud af konventionelle materialer. Dette skyldes de gode sved transporterende egenskaber ved sokker og strømper fremstillet i bambus. Strømperne er således bedre ventilerede og forhindrer dine fødder i at blive varme og fugtige, selv efter en lang varm arbejdsdag på kontoret eller flere timer i fitness centeret.

Samtidig er bambus strømper og sokker kendt for at være lugtfri, hvilket betyder at du trygt kan tage dine sko af på kontoret eller i flyet uden at være bange for at genere dine kolleger eller medpassagerer med dårlig lugt. Bambus strømper og sokker er fremstillet i en blanding af bambus tekstil og spandex hvilket betyder at de kan holde faconen vask efter vask – og du slipper således for strømper og sokker som krymper eller får en dårlig pasform.

bambus strømper og sokker – det bæredygtige alternativ

Der ud over kan du bære dine bambus strømper og sokker med god samvittighed. De økologiske Boody bambus strømper er nemlig fremstillet under bæredygtige arbejdsforhold af et af de mest miljø og klima venlige materialer der findes. Du kan se og bestille bambus strømper og sokker fra det store udvalg i den online shop på boody.dk

Flere Nyheder