Få mere varme for pengene med en varmepumpe

27 februar 2019
Astrid Pedersen
Få mere varme for pengene med en varmepumpe

Mange danske husstande har udgifter til opvarmning af hjemmet, som er meget højere, end de burde være. Årsagen er som regel, at det varme system, som forefindes i ejendomme, er forældet, slidt, eller af anden grund ineffektivt. Et eksempel herpå kunne være et gammelt, udtjent oliefyr, som koster mange penge i reparationer og vedligehold, og som udnytter brændstoffet dårligt. Et andet eksempel er de gammeldags og ineffektive elektriske varmeovne og varmepaneler, som måske er den dyreste måde, hvorpå du kan opvarme dit hus.

Skift til en varmepumpe, og skær toppen af din varmeregning

Hører du til dem, som står med et affældigt oliefyr eller ineffektive elpaneler, som trænger til at blive skiftet ud, bør du overveje at opgradere til en moderne varmepumpe. Med en varmepumpe kan du regne med at kunne barbere 60 til 80 procent af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hjem i løbet af et år. Og da du samtidig kan opnå energitilskud til installering af varmepumpe, er der virkelig penge at spare.

Varmepumper er miljø og klima venlige

Med en varmepumpe kan du samtidig reducere dit CO2 fodaftryk nok så væsentligt, idet en varmepumpe er særdeles energi effektiv, og derfor er den mest miljøvenlige form for opvarmning af private hjem, der findes på det danske marked. Uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, vil du spare klimaet for en enorm belastning, når du skrotter dit gamle fyr eller de dyre elpaneler.

Med en luft til vand varmepumpe vil du tilmed kunne få opvarmet dit forbrugsvand, således at du kan tage lange, varme bade med god og ren samvittighed. Og din luft til luft varmepumpe vil uden problemer kunne køle luften for dig om sommeren, uden at det kommer til at koste en bondegård.

Du kan finde din ideelle varmepumpe på https://www.billigventilation.dk/shop/varmepumper-24s1.html 

Flere nyheder