Bliv klar til sommeren med brygudstyr fra Albryg

04 marts 2021
Astrid Pedersen

Skal der hjemmebrygget øl på bordet her til sommer, når vi alle kan samles i festligt lag i den friske luft under sol og blå himmel? Så er det nu du skal i gang med at brygge.

Kan jeg selv brygge mit eget øl?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja. Det kan sagtens lade sig gøre at bygge et hjemmebryggeri i køkkenet eller i bryggerset hvis du er i besiddelse af sådan eet. Et helt enkelt og simpelt hjemmebryggeri kan oven i købet bygges uden at det optager oceaner af plads. Og så kan de enkelte dele erhvervs formedelst ganske få tusind kroner.

Faktisk kan du hos Albryg købe et begynder sæt til ølbrygning for under en tusse. Et begynder sæt indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen med din karriere som hjemme-brygmester, så som brygspande og gærspande med taphane og gærlås, brygske, kapselpåsætter med 100 kapsler og selvfølgelig alt det nødvendige rengørings udstyr.

Sådan et begynder sæt til ølbrygning kan med fordel anvendes sammen med en All Grain Kit indeholdende ingredienser til brygning af eksempelvis pilsner, weissbier, porter, lager eller IPA. Og så slår bryg processen aldrig fejl.

Få mere ud af ølbrygning som hobby med et lækkert bryganlæg

Hvis du på et tidspunkt begynder at kede dig med dit begynder sæt og det forudsigelige resultat fra en All Grain Kit kan du vælge at investere i et mere avanceret semi professionelt bryganlæg. Albryg er leveringsdygtig i lækre og brugervenlige bryganlæg fra velrenommerede brands, her under danske Brewster Beacon, tyske Braumeister, belgiske Brew Monk og engelske Grainfather.

Du kan også hos Albryg finde diverse ingredienser og smags tilsætninger som kan bruges til at give øllet særlig kant og karakter. Find dit brygudstyr og tilbehør i den online shop på albryg.dk.

Flere Nyheder