Billig malerhjælp til din bolig

27 november 2020
Astrid Pedersen

Når væggene i en bolig skal sættes i stand, eller der skal foretages større renoveringer som for eksempel kan involvere nedrivning af vægge eller opsætning af nye, er det en god idé at få professionelle håndværkere på sagen.

Uanset om du skal have gennemrenoveret dit hus eller din lejlighed, eller blot frisket farven på væggene op, bør du således hyre en dygtig maler. En erfaren maler er den rigtige fagperson hvis dit malerarbejde skal gøres ordentligt.

Med hjælp fra en faglært maler kan du få flotte og farvestrålnede vægge i din bolig, eller få sat kronen på værket oven på en renovering. Og så slipper du selv for det besværlige, tidskrævende og slidsomme arbejde.

Er det dyrt at hyre en professionel maler?

Det er klart at du betaler for kvalitet, såvel i det udførte arbejde som af de anvendte materialer. Men det betyder ikke at det behøver at koste spidsen af en jetjager at få professionel maler hjælp i boligen. Faktisk er det tvivlsomt om du vil kunne gøre arbejdet billigere selv.

Du skal ud og købe maler udstyr og diverse materialer – for eksempel spande, bakker, pensler, ruller, maling, primer, malertape, sandpapir og så videre. Hverken grej eller materialer er særligt billige. Når du køber ind i et byggemarked eller hos din lokale farvehandel betaler du fuld pris for hele balladen. Du har ikke på samme måde som en professionel maler eller et etableret malerfirma mulighed for at opnå mængde rabatter – eller for at trække udgiften fra i skat.

Oven i denne udgift skal du så lægge dir forventede tids forbrug. Der går mange mandetimer til maling af selv den mindste lejlighed, hvis man tæller alt det indledende arbejde med. Og så vil du hurtigt opdage at det langt bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler.

Du kan altid få et stærkt tilbud på professionelt udført malerarbejde via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder